Harta site-ului
Ajutor
Lucrările de reparație a trotuarelor în satul Coșnița pe ultima sută de metri
Lucrările de reparație a trotuarelor în satul Coșnița pe ultima sută de metri

Realizarea Programului raional de reparație și întreținere a drumurilor publice locale de interes raional, reprezintă un compartiment important pe agenda de lucru a președintelui raionului Dubăsari. Realizarea și implementarea lucrărilor prevăzute în cadrul acestui program, vor contribui la crearea unor condiții optime și de siguranță atât pentru pietoni cât și pentru participanții la trafic.
În satul Coșnița în plin proces de execuție sunt lucrările de reparație a trotuarelor adiacente drumului raional. Proiectul dat se realizează prin intermediul programului menționat, lucrările fiind finanțate de către Consiliul raional Dubăsari, din fondul rutier.
În scopul monitorizării etapelor de implementare a proiectului, președintele raionului Dubăsari dl Grigore Filipov, însoțit de specialistul principal din cadrul Aparatului Președintelui, dna Tatiana Gherb și consilierul raional dl Vasile Todica s-au deplasat la obiectul menționat, unde au discutat cu lucrătorii SA ,,Drumuri Criuleni”, responsabili de executarea lucrărilor.
În urma vizitei de lucru, s-a stabilit că lucrările se execută fără abateri, conform graficului stabilit în cadrul procedurii de achiziție.
În urma realizării cu succes a proiectului dat, locuitorii și oaspeții din Coșnița vor beneficia de un trotuar bine amenajat, în lungime de 415 metri lineari și cu o lățime de 1,5m, cu bordure și îmbrăcăminte asfaltică.
Marina LUPAȘCO, specialist superior

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Lucrările de reparație a trotuarelor în satul Coșnița pe ultima sută de metri - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta